FAQ

Maken jullie ook meubels op maat?

Jazeker! Heb je een speciaal verzoek of wil je een kleine aanpassing laten doen aan een kattenhuisje op de website? Laat het ons weten via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Elk kattenhuisje word met met de hand gemaakt. Hierdoor hanteren wij een levertijd van 3 weken. Op het moment dat we het huisje naar je verzenden ontvang je hiervan bericht.

Wat is het verschil tussen behandeld en onbehandeld?

Bij het bestellen van een kattenhuisje kun je kiezen tussen behandeld en onbehandeld. Behandelde kattenhuisjes krijgen een laag blanke lak. Dit beschermt het hout tegen invloeden van buitenaf. Onbehandelde huisjes hebben dit niet. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld het huisje wilt schilderen.

Van welk materiaal zijn de kattenhuisjes gemaakt?

De kattenhuisjes zijn gemaakt van berkenmultiplex. Deze platen hout zijn zeer stevig en licht van kleur. Het kan voorkomen dat er reparatie plekjes in het hout zitten vanaf de fabriek, hier hebben wij helaas geen invloed op. Het kussentje wat meegeleverd wordt bij elk kattenhuisje is gemaakt van vilt gevuld met een zachte tussenvulling.

Wat valt onder de garantie?

Onze kattenhuisjes moeten jaren meegaan, daarom geven wij garantie op de constructie van alle huisjes. Echter kunnen wij geen garantie geven op invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan verkleuring van het hout door de zon of vlekken veroorzaakt door vloeistoffen e.d.
De kussens die meegeleverd worden zijn gemaakt van stevig vilt en kan tegen een stootje. Echter is de ene kat net wat liever voor een kussen dan de ander, daarom kunnen wij geen garantie geven op de kussens.